Půl zlaté mince
Půl zlaté mince
Anotace: Trochu ironie o věčném životě
Zlatou minci rozťal v půli
a vložil do úst své mrtvé choti,
snad tomu věřil...
Přikázal, aby druhou půli
po smrti vložili do úst jemu.
Na věčnosti se snadno poznají
třeba i v jiné podobě.
Přiloží pouze poloviny zlaté mince k sobě.
Publikoval(a):
podnebný, 20.8.2015