Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
děkuju :0)
20.8.2015 23:44 | Brazzillka
Ty tam máš takových emocí....ty jo to je děsný. Já jsem těžký tragéd, ale kdybych měl psát takhle rozvlekle a zatěžkaně, tak to málokdo zkousne. I když se mi to ve své podstatě líbí. No a já už vlastně nepíšu, tak mám čas na čtení:-). Hustý.
20.8.2015 23:32 | gogol