Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vítr v plachtách

Vítr v plachtách

Vítr v plachtách

Napni plachty a pluj.
Pluj tam kam Tě srdce
táhne.Zakotvi tam kde
srdce ví,že je to správné.

Napni plachty a pluj.
Vítr dobrý máš.
Pluj za srdcem svým
a zakotvi tam,kde je
to správné.

Až v srdci pocítíš stesk.
Vrať se,vrať se domů.
Vždyť víš,že Tě máma
čeká.Slzy setřeme a
spolu zas budeme.

Doma Tě vždy někdo čeká
a rád Tě přivítá.
Tak se vrať až poznáš
svět a v srdci stesk.
Publikoval(a): slunečnice69, 20.8.2015
Přečteno (75x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti