Kousek štěstí
Kousek štěstí
Anotace: Štěstí, co je štěstí, muška jenom zlatá..... Vše dnes dá se ukrást, život, identita i ta muška zlatá.
Kousek štěstí,
chtěl bych pro tebe.
A snad také,
ždibec pro sebe.
Jak ale mám,
tuhle dámu,
vrtkavou a přelétavou,
přilákat a obelstít.
Na hloupého Honzu,
usednout a hýčkat ego jeho.
Obejmout jej do náruče,
nebude však chtít.
Ráda sedá na chytráky,
odvážnému že prý taky,
štěstí přeje.
V hlavě mé, jen prázdno zeje.
A strach, ten znám už taky.
Překonám ho
a počkám si na chytráky,
až kolem zas pojedou.
Nakradené štěstí,
co si v krosně ponesou,
ukradnu jim taky.
Domů si ho nevezmou.
Publikoval(a):
Taren, 19.8.2015