Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska bílou i černou barvu má.

Láska bílou i černou barvu má.

Láska bílou i černou barvu má

Láska voní rány hojí,
když přijde polibek
krásnější je svět.

S láskou v ruce šťastně
kráčíš.Vše Ti připadá
nádherné.Vznášíš se v
oblacích.Jenže ouha,
když náhle na tvrdé
zemi přistaneš a pořádně
si nameleš.

Náhle slzy roníš a smutek
Tě opřede.To ,když poznáš,
že láska není a vše se Ti
v hlavě honí.

Voláš lásko,lásko....
Jenže ona se Ti jen
vysmívá.Vzala si,co
chtěla.Ty teď slzy roníš,
srdce Tě bolí,duše raněná
je.

Lásko,lásko ,kde jsi.
Už nejsi bez Tebe je
šedý svět.
Publikoval(a): slunečnice69, 19.8.2015
Přečteno (169x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti