Na zdravém vzduchu
Na zdravém vzduchu
Anotace: Daleko za městem je hezky i ve velkých vedrech
Na hony vzdálen ruchu a shonu,
kouři a prachu dalekých měst
zpívám si v lese písničku onu,
která mi právě k radosti jest.
Na Vysočině, na jejích loukách,
v údolích rybníků, potoků, řek,
kde teplý vánek příjemně fouká,
zpívám si, co sen ozvěnou řek´.
Publikoval(a):
podnebný, 18.8.2015