Život
Život
Anotace: O životě...tak, asi tak...
Jsem k smrti unaven
Ta únava se vrší
Kdosi řekl a ven
I když venku prší
Jdu sychravým ránem
Není to jednoduché
Nejsem nohám pánem
Dělají, že jsou hluché
Nedali na vybranou
V tom je asi ta bota
A pustili mě branou
Přímo do života
Jednali beze mě
A nevidí to chybou
V tom je tahle země
Velmi škodolibou
Kaluže a bláto
Kmeny padlých stromů
Každý jednou vzdá to
To zní z výkřiků hromů
Vítr silně duní
Dělá mi to vrásky
Již jsem skoro u ní
U cílové pásky
Nedali na vybranou
V tom je asi ta bota
A pustili mě branou
Přímo do života
Jednali beze mě
A nevidí to chybou
V tom je tahle země
Velmi škodolibou
K cíli jen kilometr
Dočkám se asi brzy
A promočený svetr
Po těle pouští slzy
V cíli jsem protl pásku
A bůh třímá mou kartu
Zřejmě jsem prohrál sázku
V podstatě jsem na startu
Publikoval(a):
Fríďa, 22.9.2010