Vesmír a Wčela
Vesmír a Wčela
Anotace: ..o mém kamarátství s vesmírem..
Vesmír.. Ty jsi tak velký..
Očima vidím jen kousek malinký.
Z hvězd si kreslím obrázky,
nebo je navlékám jak korálky.
Vesmír, vesmír.. Vím, že jsi velký.
Miluji a Děkuji za tvé objetí.
Nosím Tě sebou v každé buňce,
v srdci chráním Tvé slunce.
Nemusím řvát, i když jsem lvice,
nesu lásku a světlo a tím jsem bojovnice.
Tiše Ti posílám, Lásku mého světla,
Ty jediný opravdu vidíš, jak jsem taky velká.
Publikoval(a):
Wčelka, 17.8.2015