Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tygři

Tygři

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Tygři jsou samotáři, žádná manželská idylka se nekoná.

Potkal tygr tygřici,
velikou krasavici,
prý ji pruhy ladí,
tlapou kožich hladí.

Něžně vrčí tygřice,
což ho těší velice,
bude jeho milou,
okouzlí ji silou.

Za čas ale utíká,
špatný příklad tatíka,
věrnost je mu cizí,
rychle zase zmizí.

Džunglí letí novina,
tygřice je mamina,
jsou tu další jedlíci,
pruhovaní tygříci.
Publikoval(a): Psavec, 16.8.2015
Přečteno (271x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Bezhlavý rytíř, Martin Havlíček, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti