Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smrti, volám Tě!!

Smrti, volám Tě!!

Brazzillka Básně » Smutné

Anotace: volám

Noc pokryta černým pláštěm,
probouzí mě velkým pláčem,
ve smutku propasti,
nemohu najít kousek radosti.

Zrazená v bolesti,
putuji ve tmě,
sevřená v úzkosti,
ne nechoď si, nechoď si pro mě.

Srdce zlomené v půli,
nevím proč, proč strácím svou vůli.

Věřila jsem v lásku,
byla jsem jen loutkou na provázku,
věřila jsem v tebe,
a stratila sebe.

Dala jsem ti vše co jsem měla,
i celý vesmír bych ti dala,
dala bych ti zrak, chuť, čich i hmat,
plavala bych pro tebe i do oblak.

Tys mi dal jen pouhý strach,
těď bojím se že se změním v pouhý prach.

Zaslechla jsem "pojď, pojď semnou"
záhlédla jsem postavu temnou.
volá mé jméno hrubým hlasem,
co mohu dělat, poslechla jsem.

Dala mi ruku, objala mě,
černá dáma, smrtko krásná,
v tento den, jsi pro mě vzácná,
odveď si mě.
Publikoval(a): Brazzillka, 16.8.2015
Přečteno (164x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, gogol, slunečnice69, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti