Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska nade vše

Láska nade vše

Tomáš Maxa Básně » o Lásce

Anotace: První báseň o lásce, kterou jsem složil.

Pro lásku dokáže člověk zemřít,
ale co tak hlavně žít.
Naši milenci a milenky nejbližší nám jsou,
když zákony po nás jdou.
Díky nim se děti rodí,
každý člověk se dnes hodí.
Pojďte rychle ven,
polibte se pod jmelím,
sněte spolu krásný sen,
zeptejte se pan táty: "Snad si ji odvést smím.
Vždyť láska je největší dar,
tak proto holka asi jsme pár.
Miluji tě velice,
složím přísahu ze srdce.
Publikoval(a): Tomáš Maxa, 14.8.2015
Přečteno (306x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 23:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti