Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úsměv či pláč

Úsměv či pláč

slunečnice69 Básně » Smutné

Anotace: Úsměv i pláč obojí patří k životu.

Úsměv či pláč

Proč slzy na krajíčku
mívám a neumím se smát.
Starosti hodit za hlavu
to těžko dovedu.
Hněvám se sama na sebe,
že pláč na krajíčku mám.

Vážná tvář a úsměv v ní
málokdy se objeví.
Když se zasměji věřte,
že smích od srdce je
a pláč s čistého pramene.

Sama na sebe se hněvám,
že tvář vážnou mám.
Bolest a starosti na
plno prožívám.

Když se usmívám tak
štěstí si plnými doušky
užívám.I když strach mám
a smůlu větší mívám.
Publikoval(a): slunečnice69, 14.8.2015
Přečteno (149x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti