Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zápalka

Zápalka

Wčelka Básně » o Životě

Anotace: ..světlo..

Někdy se cítím jak zápalka.
Jsem ze dřeva,
které prorůstá Zemí,
tančí s větrem
a sílí z vody
vzhlížíc ke slunci.

Dřevo hoří, nese světlo.
Pokud silně fouká, zhasne.
Pokud se namočí, zhasne.
Pokud se položí, zhasne.

Je těžké žít v tomto světě nástrah jako zápalka
a pokaždé udržet světlo.

Ale vím, že mám potenciál hořet
a to je nadějí pro věčné světlo.
Publikoval(a): Wčelka, 14.8.2015
Přečteno (100x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, koiška, Lipová, GabrielleT., Mirastus, děda včela, slunečnice69, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti