Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sss

Sss

Biooo Básně » o Lásce

Anotace: Je dnešní láska stále tak romantická jako za oněch dob nebo je spíš na sss...

Skutečná svlečna svleče se sama
Skutečný svlečec svleče se sám
Skutečný světec sám se směje

Sme si sami sobě silikony
Sme si sami sobě suspenzory
Sami sobě sme si sami svoji
Sami sobě sme si sami

Sou si souzeni
Snad si souzní
Sami sobě soudami
Sebe sami sondí

Světec sám se směje
Publikoval(a): Biooo, 14.8.2015
Přečteno (129x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Martin Havlíček, GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 23:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti