O trochu víc lásky by neškodilo
O trochu víc lásky by neškodilo
O trochu víc...
Až láska na světě
jen pokvete.Mír bude
na celém světě.Úsměv
nás bude celým dnem
provázet,tak bude
hej,život veselej.
Zní to jak fráze nebo
pohádka či sen.
Válčí se o mír se
strachujem.Láska bolí
a někdy i slzy roní.
Život nám úsměv zabavil,
co teď s tím.
Trochu víc lásky
by neškodilo a
pár dobrých slov
by se hodilo.Válečnou
sekyru zakopat.
Úsměv si ve tváři
zachovat.
To by se krásně žilo.
Lásce by se dařilo.
Publikoval(a):
slunečnice69, 13.8.2015