Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cesty

Cesty

Wčelka Básně » o Lásce

Anotace: Když stojíme na rozcestí..

Vidím v tvých očích moji touhu,
taky vidět jak smutním v koutu..
Dělá ti radost moje bezmoc?
I můj pláč každičkou noc?

Darovala bych ti moje slzy,
no více si jich už nezasloužíš..
Přestávám se za tebou plazit,
mojí cestu stejně neočistíš..

Nechávám tvé stíny v dálce,
když na nich stavíš svou hrdost.
Už nechci bojovat ve válce,
za každou tvojí blbost.

Mojí lásku jsi hmotou vyvážila,
no žádnou zárukou mi nebyla.
Přeješ si, abych ti úplně věřila,
ale které tvé části, tos neřekla.

Balím ti klíče od mých světů,
i barvy a vůně mých květů.
Roztahuji křídla a do daleka odlítám,
tam kde jsou andělé a bolest je jen klam.
Publikoval(a): Wčelka, 13.8.2015
Přečteno (217x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Dasahor, Lipová, petrička, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 23:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti