Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluji tě

Miluji tě

Lů Ca Básně » o Sexu

Anotace: ....

Miluji tvé krásné rty,
pojď semnou pod peřinu do té tmy.
Naše těla se tak chvěla,
až jsem husynu s toho měla.
Zdycháme jako o závod,
dám si na sebe čisté prádlo.

Už tě zase vidím,
a říkáš si už jí asi zase chybím.
Myslenky máme stejný,
strašně moc velký temný.
Nemužu bez tebe spát,
nechám si o tobě nechat zdát.

Ležíme vedle sebe,
už zase spolu poletíme do nebe.
Publikoval(a): Lů Ca, 11.8.2015
Přečteno (940x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti