Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vychytralý slon

Vychytralý slon

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Příklady táhnou.

Silný je ten samec sloní,
velký strom prý hravě zlomí
každému tak ukáže,
co on všechno dokáže.

Zvířátka hned protest dají,
každý svoje hnízdo hájí,
vřeští tady velice,
ptáci ba i opice.

Nechce slon jim tedy škodit,
zvířátka se můžou hodit,
ač má jídla dostatek,
vyžádal si úplatek.

Banány a chutné plody,
k tomu soudek čerstvé vody,
vůbec nic se nestydí,
okoukal to od lidí.
Publikoval(a): Psavec, 11.8.2015
Přečteno (168x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., koiška, Mirastus, Martin Havlíček, Kytka62, děda včela, Bezhlavý rytíř, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti