Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stále při zemi

Stále při zemi

Sedím v hájku, osamělá,
sedím pod sluncem
a pod mraky
a pod modří,
co vidím spíš srdcem,
skrz větve.

Korunami propletení
nade mnou se sklání
buk s jabloní,
vedle zas
smrk s jedlí.
O kus dále - krásu krás -
obmotal si mladý dub
tělo pružné břízky.

Kmeny propletení,
já chtěla bych též
vzrůst k nebi
k slunci
k mrakům
vidět je svými listy,
každého to čeká.
Prý.
Asi.

Tak si mech obmotávám
svými vlasy.
Publikoval(a): GabrielleT., 11.8.2015
Přečteno (118x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, koiška, Martin Havlíček, Kytka62, Bezhlavý rytíř, děda včela, Lipová, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 00:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti