Sama s bílými beránky
Sama s bílými beránky
Sama s bílými beránky
Sama jako kapka rosy.
Sama jak růže u prostřed
cesty.Opuštěná jako
studánka v lese.
Samotná bez lásky,
bez něhy jdeš světem.
Sama k nebesům vzhlížíš
v noci Polárku vyhlížíš.
Sama beránky počítáš,
když večer usínáš.
Sama se probouzíš,když
slunce Tě vítá.
Sama životem jdeš a
někdy se i zaraduješ.
Jindy propukáš v pláč
to,když peklo na zemi
máš.
Sama s bílými beránky.
Sama se sluncem jasným
si připadáš,protože
lásku a něhu postrádáš.
Publikoval(a):
slunečnice69, 11.8.2015