Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tvá poezie v tom žáru dní svou sametovou vláhou mě ochladí..:)
Krásné Van.
11.8.2015 9:54 | koiška
Tak to je překrásná poezie...nic víc k tomu říct nemůžu,snad jen to, že mi to opravdu sedlo...díky...
10.8.2015 17:31 | Martin Havlíček