Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život si vede svou

Život si vede svou

Život si vede svou

Nač se ptát,proč
odpovídat.Život si
vede svou a ty s ním
musíš splynout.

Půjdeš-li proti
proudu smete tě.
Do hlubin temných
zažene tě.

Od dna se člověk
těžko odráží,bolesti
a trápení se sotva
ubrání.

Splyneš-li s proudem
šanci máš,že trampoty
života překonáš.

Život si vede svou
tak nač a proč se
ptát.Snaž se splynout
s ním a nezahynout
v jeho hlubinách.

Nač se ptát proč
a jak.Život se
zavrtí a vše je jinak.
Publikoval(a): slunečnice69, 9.8.2015
Přečteno (52x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Lipová, koiška, gogol, Martin Havlíček, děda včela, Malfelica

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti