Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zpívám o kráse

Zpívám o kráse

Víš jak, jsem se do tvých očí díval,
V hlavě jsem si radostí zpíval.
O tvé kráse nikdy nekončící,
Tvé lásce kolem se točící.

O tvém pěkném nosánku,
Jak ukládám tě ke spánku.
Jak tvojí dlaň v té své jemně svírám,
O přízeň tvou si říkám.

Zpívám, jak ústa tvá sladká jsou,
Že myšlenky jen na tebe, mi hlavou jdou.
Že vlasy tvé jen pro sebe chci mít,
Je těžké o nich jen hloupě snít.

Víš, už nemůžu jen obyčejně čekat na zázrak,
Když ty tady jsi a na tobě můj zrak.
Vím, že jsi ta bytost neobyčejná,
Co hlavou mi točí a je neodolatelná.

Že jsi to jediné, po čem má duše touží,
Srdce teď už jen kvůli tobě slouží.
Tepe do rytmu tvého smělého dechu,
Při pohledu na tebe spí si v mechu.
Publikoval(a): Kofi 123, 9.8.2015
Přečteno (490x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 19:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti