Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pocity

Pocity

Jen mávnutí ruky
Jen trocha soucitu.
Ve mně vzbuzuje pocity,
Pocity něhy.

Pocity radosti, pocity smutku,
Pocity nicoty, pocity zármutku.

Pocity z blbosti, které je vzbuzují.
Pocity, které mě odsuzují.
Pocity, díky kterým dostávám, to co zasluhuji.

A dojí moji energii,
Všechno jde vniveč,
Jsem jako nehybný terč,
Co neztrácí naději.
Publikoval(a): Kofi 123, 8.8.2015
Přečteno (225x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malfelica, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti