Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen tak

Jen tak

TerezK.a Básně » o Životě

Anotace: Být stále dítětem.

Jen tak
Když vyjde na nebi Slunce
A jeho paprsky posvítí do mé tváře
Přemýšlím
Proč nemohu být stále dítětem
Kterému se všechno odpustí
Nechápu
Proč tak rychle dospívám
A to co bylo už dnes není
Prosím
Aby bylo všechno jako dřív
A já se schovávala za máminou sukní
Publikoval(a): TerezK.a, 20.9.2010
Přečteno (181x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti