Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zpět a vlastně ne

Zpět a vlastně ne

Kofi 123 Básně » Smutné

Anotace: Zpátky tam co před rokem, a vlastně je to jiné.

Zem se hroutí,
Písek se sype.
Nezvykle se kroutí,
Nohou v zemi rýpe.

Už je zpátky,
Do starých kolejí.
Čas to krátký,
Nějak se necítí.

Zdá se vše stejné,
Není tomu tak.
Cítí se osaměle,
Jak opuštěný vrak.

Ztichlý uprostřed haly,
Jak když se v rohu krčí.
Vše jen kolem hlavy,
V duchu silně křičí.
Publikoval(a): Kofi 123, 7.8.2015
Přečteno (63x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti