Ukrytá duše
Ukrytá duše
Ukrytá duše
Žár letního slunce
dává naší kůži
barvu zlatou.Jen
duše zůstává pro
slunce nedosažitelnou.
Je ukrytá pod tou
slupkou zlatou.
Skrývá se hluboko
v nás.Ať je bílá
nebo černá.
Slunce pálí,horko
tělo spaluje a naše
duše jsou ve stínu
těla ukryté.
Každá je jiná.Smutná
či veselá životem
poznamenaná.Každý
svou duši máme a je
na nás,jak se o ni
postaráme.
Duše spokojená blahem
vrní,člověk s úsměvem
si porozumí.
Duše,co zraněná je
pláče.A Ty smutek máš
ať děláš,co děláš.
Chraň si svou duši a
opatruj.Nenech ji bolavou.
Hýčkej ji stůj,co stůj.
Šťastná duše,šťastný
člověk.Zlu se vyhýbej
a šťastný život měj.
Publikoval(a):
slunečnice69, 7.8.2015