...
...
Vzbudil mě vytrvalý štěkot
čistý řez v naprosté tmě
trepanace lebky kamenným škrabadlem
Velká slova konají malou práci
ač slovy dýcháme
budeš ve mně prosím bez hlesu
tak jako klubíčko
co odpočívá mi v játrech
Temné kapky ještě více tmavnou
a divoké ticho se rozprotře
svítáním tak šikmým
kdy líbám Tě zase poprvé
Zatím pes ochraptěl
a obalil svým tělem
to vlhké věčné ticho
Publikoval(a):
qala, 7.8.2015