Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jedinec

Jedinec

Zvláštní, jako okapy před bouří.
Když se vyhýbáme obloukem před louží.
Pramen ticha utápí nám smysly.
Vždy, když se snažíme...

A v morseovce napíši,
to jak všichni toužíme.

Jsme chimérou, doménou času.
Démonem i pannou...

naladit si stanici známou....
poslouchat šum...

listů uvadlých.

Lupou najít zbytky
kořenů, co zakryl sníh.

Schovat se co nejblíže u
břehu... roztát do moří.

Proměnit se v plankton...

bez mysli

zůstat jedincem...
Publikoval(a): Makaveli, 6.8.2015
Přečteno (322x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Lipová, Mirastus, koiška, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 25.11.2024 10:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti