Cesta pryč
Cesta pryč
Sedím ve vlaku,
a je mi smutno.
Slzy kanou,
mé myšlenky jsou s tebou.
Myslím na tebe,
ať sním či bdím.
Být bez tebe,
těžko snáším.
Chci být s tebou,
co budu moci.
Avšak čas neovládnu,
srdce truchlí.
Jsi tak daleko,
krásko moje.
Jen co budu mít volno,
Zapřáhnu koně.
Publikoval(a):
Kofi 123, 5.8.2015