Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zvony odbíjí

Zvony odbíjí

Zvony odbíjí

Zvony v kostele odbíjí
a hudba varhan zní.
Stojíš tu v bílém,slzy
se řinou proudem po
tvářích tvých.

Láska odešla,láska
zhynula.V pláč jsi
propukla.Stojíš před
oltářem a Boha prosíš.

Proč láska v kterou
jsi věřila a v které
ses vzhlížela.Proč
umřela.

Stojíš v kostele na
oltář dáváš svíci.
Bílá se v černou změnila.
Závojem smutku Tě zahalila.
Lásku svou jsi pohřbila.
K Bohu teď smutně vzhlížíš.
Publikoval(a): slunečnice69, 5.8.2015
Přečteno (138x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti