Ženy
Ženy
Anotace: Na rozdíl od některých mužů mámn rád ženy chytré a vzdělané
Ženy, ženy studované,
rozum sílí, slábne cit,
nový vítr světem vane,
ženy musí chytré být.
Mnohý muž snad tomu klne,
radš´ by hloupé ženy chtěl,
hlavně hezké, cituplné,
něžných tvarů, pružných těl.
Snad i to se mužům splní,
pomohou-li ženám svým,
budou-li ohleduplní,
s úklidem i s nádobím.
Trochu sleví ve své ceně,
ženám sdělí vědu svou
a pak šťastně, spokojeně
spolu doma usednou.
Nový vítr světem vane,
musí to tak dneska být,
ženy, ženy studované,
v zdravém těle rozum, cit.
Publikoval(a):
podnebný, 4.8.2015