Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sbírka pocitů

Sbírka pocitů

Anett1996 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Nemá to hlavu ani patu. Prostě jen čistě co mi padlo pod ruku :)

Při pohledu na tebe tep se mi zvedá,
těším se na každé tvé obětí snad se mi nezdáš.
Je to tak krásné, až bojím se, že je to sen,
pro mě jsi ta nejkrásnější, žena ze všech žen.

Kdykoli mě obejmeš, zachvěju se celá,
miluji když tiskneme na sebe svá nahá těla.
Když koušeš mě do rtu a dá se říct, že hoříš,
přilnu k tobě víc, ty však pevněji mě držíš.

Zbožňuju když říkáš mi, že jinou už bys nechtěla,
že já jsem vlastně ta, kterou sis lásko vysnila.
Teď jsme jenom ty a já a hrstka našich přátel,
budu tě chránit, ikdyby přede mnou byl ďábel.

Není nic krásnějšího než vidět tě se smát,
než dotýkat se tam, kde mohu jen já :P
Vím, že my dvě budeme spolu šťastné,
budu věřit, že náš plamínek lásky nikdy nevyhasne.
Publikoval(a): Anett1996, 4.8.2015
Přečteno (75x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Matěj Jiřinský, Mirastus, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 07:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti