Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nový den

Nový den

Nový den

S ranním rozbřeskem
přichází nový den.
Den,co v sobě úsměv
i pláč ukrývá.

Den,co nás nechá
poznat nové dojmy,
pocity.Den,co v sobě
skrývá nepoznané.
Den,co štěstí i
smutek v sobě má.

Každému ze sebe něco
dá.

Když se chýlí ke
konci noc ho vystřídá.
Noc temná hvězdami
zdobená a sněním
protkaná.Odpočinek
nám sílu dá,aby nový
den začal úsměvem.
Publikoval(a): slunečnice69, 1.8.2015
Přečteno (65x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Makaveli, donne, gogol, děda včela, Mirastus, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti