Nebít ztracená
Nebít ztracená
Nebít ztracená
Ztracená ve snech svých,
ztracená v toužení.
Ztracená na cestě ke
štěstí.Ztracená v temném
žití.
Rozžehnout svíci.
Rozsvítit světlo.
Spatřit záři,která
Tě zavede tam kam
toužíš jít.
Dosáhnout cíle,
dosáhnout na sen
o kterém sníš.
Spatřit zářící
hvězdu a nebloudit
v temnu.Netápat v
nadějích svých.
Úsměv vykouzlit a
životem bez strachu
jít.Neptat se co,
smíš a udělat co,
cítíš.
Nebýt už ztracená
být svá.Dosáhnout
na svůj vysněný cíl.
Spatřit zářící hvězdu
a mít v duši mír.
Publikoval(a):
slunečnice69, 31.7.2015