Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Před hospodou

Před hospodou

podnebný Básně » o Životě

Anotace: Jak se jezdilo dříve a nyní

Stojí koník před hospodou
s vozíkem. Už od setmění.
Živ je trochou sena, vodou,
stojí klidně, nic mu není.

Čeká tu na svého pána
celou noc i třeba déle,
odveze ho potom zrána
opilého do postele.

Stojí auto před hospodou
s nákladem, už od setmění,
nestálo by, vždyť je škodou
odpočívat, času není.

Čeká tu na svého pána,
nerozumí ale žertům.
Odveze ho časně zrána
opilého ke všem čertům.
Publikoval(a): podnebný, 31.7.2015
Přečteno (92x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 19.3.2024 08:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti