Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Letní louka

Letní louka

Letní louka

Na louce vyrostla bílá
květinka. Hlavičkou ve
vánku kývá,že je kopretinka.
Dívám se na její krásu
a potichu žasnu.

Beruška se na ni vyhřívá
a k nebesům vzhůru pospíchá.
Roztáhla své puntikaté
krovky a já ji závidím,
jak krásně letí.

Sedím v trávě a oči mé
hledí jest-li pak by
čtyřlístek nezahlédly.
Na dlani ho pak mít
třeba by přineslo
trocha štěstí.

Brouzdám se rozkvetlou
loukou,větřík mi vlasy
cuchá.Sluníčko hřeje
na nebi mráček nezahlédneš.

Otakárek se s Běláskem
honí.Přemýšlím o životě,
jak je někdy zamotaný.
Sluníčko pomalu zapadá
za obzor a já mám v
srdci bol.
Publikoval(a): slunečnice69, 30.7.2015
Přečteno (599x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti