Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plnou sklenici

Plnou sklenici

podnebný Básně » o Životě

Anotace: Když přijde žízeň na řidiče...

Tož piva plnou sklenici,
toť všeho blaha květ!
kdo nikdy neměl opici,
nepoznal, co je svět.

A vína plnou sklenici,
panáků třeba pět!
Pak řidič na strom letící
už neví, co je svět.

Dívka tě mile pohostí,
je všeho blaha květ.
Snaž se s ní bláznivou rychlostí
do auta naletět!

Světe motorů rostoucí!
Nebude mnohých běd,
budou-li řidiči sklenicí
nealka připíjet.
Publikoval(a): podnebný, 30.7.2015
Přečteno (112x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti