Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluji tě !

Miluji tě !

Bez tebe mi je špatně,
necítím se štastně.
Bez tebe tu nic nezvládám,
vše se mi tu rozpadá.
Miluji tě strašně moc,
stojím na mostě a slyším skoč.

Bez tebe,jsem ztracená,
jsem i s toho zmatená.
Cítím tu zmatek,
zachvíli budu mít svátek.
Prosím zůstaň tu semnou,
chci si stebou někam sednout.

Jsem stebou moc šťastná,
vím že tohle je pravá láska.
Jsi pro mě vším,
teďkom fakt brečím.
Chci tě mít u sebe,
a nepustit tě od sebe.

Jsi můj život,
jsi pro mě vším,
nemužu tu bez tebe žít.
Jsi moje touha a láska,
vše jednou popraská.
Chybíš mi čindál tím víc,
jak si mi odjel nezbylo mi po tobě nic.

Stojím tu vždy při tobě,
v téhle dnešní době.
Sedím piju uchlastám se,
to díky mě.
Jsem fakt blbá miláčku,
posílám ti pusu na dobrou noc broučku.

Miluji tě strašně moc,
prosím ať už jsi u mě prosím pomoc.
Nikdy se tě nevzdám,
už vím že jsi moje láska věčná.
Jsi pro mě vším,
taky že po tobě nechci nic míň.

Lásko prosím nenechávej mě tu,
musíme to překonad i přes tu tmu.
Jsi moje láska já tvé světlo,
vše nám tu rozkvětlo.
Není mi sto krát líp,
protože tě tu u sebe nemůžu teďkom mít.

Miluji tě
moc chci tě.
Nemůžu spát,
dneska nechám si o tobě zdát.
Nechci tě ztratit,
nebo se pomlátím.

Vidím tě vedle sebe,
stebou poletím do nebe.
Budu tvou oponou vším,
miluji tě jsi pro mě vším.
Doufám že ty mě miluješ,
doufám že mi přijedeš.

Miluji tě ! :'(
Publikoval(a): Lů Ca, 29.7.2015
Přečteno (396x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 23:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti