Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na kolotoči

Na kolotoči

Cygnus Básně » o Lásce

Anotace: .. .

Na kolotoči, v tvém náručí
svět se pod námi točí,
ale my stojíme
za pár hodin bude večer
vedle sebe sedíme,
před námi, za námi,
miliony lidí.

Tvé oči se rozzáří,
když ranní svit vidí
a na stole sedm růží,
co hodina, jedna přibude
o půlnoci všechny zmizí.

Chyť se! Nepadej.
Na kolotoči sedím sám.
V dálce tě vidím mizet,
kéž bych se mohl odrazit, vrátit se.
Nikdo ale nemůže vrátit čas.
Publikoval(a): Cygnus, 27.7.2015
Přečteno (89x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti