Doufat ve štěstí
Doufat ve štěstí
Doufat ve štěstí
Slzy v očích mám
a vím ,že měla bych
se smát.Žal nepustit
dál.
Jenže mé srdce je
bolavé,duše zraněná.
Plno citů v sobě mám.
Pláču ,protože nevím
jak dál.Bojím se milovat
bojím se smát.
Život složitý je a
když na něj sama jsem
cítím se vyčerpaná.
Láska se vytratila
starosti zůstaly.
Syn dospívá,mé srdce
o lásce snívá.
Život je složitý a
to nejvíc pocítíš,
když jsi sama.
Hlavu plnou snů máš.
Štěstí se vyhýbá.
Duše je bolavá.
A ty ve štěstí doufáš.
Publikoval(a):
slunečnice69, 27.7.2015