Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strach se smát.

Strach se smát.

Strach se smát

Proč se mám smát,
když mi to nejde.
Proč se mám těšit
ze života,když mám
oči uplakané.

Proč se trápím,
když měla bych se
smát.Proč si slzy
utírám a úsměv mi
nejde.

Moc smutku v sobě
mám a strach se usmívat.
Za každou chvíli štěstí
jsem draze zaplatlila.

Teď strach mám,mám
strach se smát.
Už nechci platit
za úsměv.Už si nechci
slzy utírat.

Jenže má duše se trápí
srdce se bojí.Tělo se
chvěje.Neumím se smát
když mám strach.
Strach ze života z toho,
co přijde.
Publikoval(a): slunečnice69, 26.7.2015
Přečteno (160x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, koiška, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti