Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ve hvězdách

Ve hvězdách

Ve šlépějích vesmíru
my šli jsme bez dechu
a Země stvořena na míru
dala nám prvnímu nádechu.

Vždy jsme drželi pospolu
Ve hvězdách, pluli dolů,
nahoru, v naši víru
začali jsme dýchat.

Díváme se na hvězdy,
protože ony tu byly
pro nás
aby naši prázdnotu smyly
a upevnily přátelství pás.

Až se někdy budeš dívat ke hvězdám,
řekni jim, že měly skvělý nápad.
Tlukoucí srdce a naše aury,
nikdo tak nebude nikdy sám.
Publikoval(a): Cygnus, 26.7.2015
Přečteno (64x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Lipová, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.5.2024 20:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti