Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život je moc krutý...

Život je moc krutý...

Vše se mi rozpadá před očima,
a cítím jak se vše kolem mě vyhýbá.
On snad v té tmě zapomněl kdo je jeho světlo,
já pro něho dýchám a vše rozkvetlo.
Bude nám dobře to snad jo,
miluji jen jeho.

Snad mě brzo neopustí,
byla bych bez něho ztracená to on moc dobře ví.
Je mi špatně ani spát nemůžu,
on mi napíše "Já ti vždy pomůžu".
Chybíš mi, už teďka,
chci být s tebou hnedka.

Brečím však každej to ví,
to oni pomůžou my.
Jsem hodně zklamaná ze života
kolem nás je uměla hmota.
Koukám se furt do zdi,
vidím místo světla hodně tmy.

Všechno spolu musíme překonat,
před všema se mi dva schovat.
Nenechám tě odejít,
ale vidím že tě neopustím.
Miluji tě strašně moc,
Tak mi prosím ze vším pomož.
Publikoval(a): Lů Ca, 25.7.2015
Přečteno (163x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti