Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

10:44

10:44

podnebný Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Budeme zase spolu

Už jede za mnou moje milá,
do vlaku právě nastoupila.
Vzpomíná na mě, stíle škytám,
zůstala prázdná naše vila.

Dlouhá cesta čeká na ni,
jsem v duchu s ní a ona se mnou,
vleče se očekávání,
než uchopím jí ruku jemnou.

Než pozdravím ji na nádraží
a na ústa ji políbím,
po stesku shledání blaží,
obavy se mění v dým.

Sleduju v duchu její cestu,
než v náručí mé se přivine,
naše oči se pousmějí:
bez tebe už nikdy ne!

Už jede za mnou má sladší,
jak jen ji slavnostně přivítám?
Všechno nejlepší kolem nepostačí,
nejlépe dám jí sebe sám.
Publikoval(a): podnebný, 24.7.2015
Přečteno (333x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 22:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti