Dívka a moře
Dívka a moře
Dívka a moře
Moře šumí a na dně
v něm je mnoho perel,
co zdobí šíji dívky.
Dívky,co vlny kotníky
ji omývají.
Dívky,co stojí na samém
kraji a hledí do modré
hlubiny.
Co,ta dívka asi cítí.
Co,té dívce asi chybí.
Co,skrývá ve své duši,
že řasy se ji po slzách
třpytí.
Moře šumí a dívka v
slzách svých sní o
lásce,přátelství.
Je opuštěná je sama.
Hlubina moře ji láká.
Stačí pár kroků a moře
se zavře. Nebude dívky
a ani pláče.
Publikoval(a):
slunečnice69, 24.7.2015