Chvění ticha
Chvění ticha
Chtěl bych
nechat slova plynout
a v metafoře rozpustit čas
jako piškot v kyselině
požírá mě hlas
co mlčí...
tak děsivě určitý
je strach strun
na které jsem nehrál
tak dlouho
že jsem zapomněl
jak vtékají do prstů
a srdce
které zmítá se
v tom chvění
symfonie pro ticho...
Publikoval(a):
Formis, 23.7.2015