Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Písek věčný

Písek věčný

Makaveli Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: ...spánek věčný, he. Spíš balada.

Ušlapanou stezkou.
Pod nohama písek jen.
Náhle pyramida nad soutěskou,
zjevila se, jako špatný sen.


Není zde vody, zvířete, člověka.
Vítr šumí bez ozvěny,
tak podivné to celé tady,
vše usedá do ticha.


Pouhý můj lidský stín a
trocha potu k tomu.
Bloudím už stovky mil,
kdy se asi vrátím domů?

.
.
.


„Labyrint, zde není čas“

-Upadám do spánku-

„Jen zrnka písku v očích

probudí tě."


ZACHRAŇ

mou tělesnou schránku, ty, jenž se skrýváš,

kde

v prachu a písku o mrtvých sníváš.
Publikoval(a): Makaveli, 20.7.2015
Přečteno (219x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., roty, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti