Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přiznání

Přiznání

Anett1996 Básně » o Lásce

Anotace: Když se do Vás zamiluje slečna a Vy nemůžete city opětovat, pak ovšem si uvědomíte, že o Vás ještě nikdo tak moc nestál a láska Vám chybí, ona už ale odchází jinam, a Vy jste Ti zamilovaní a přitom poražení. STAY STRONG

Koukám se zpátky a věř, že lehké to není,
otáčet se v minulosti, koukat jak věci se mění.
Tam, kde dřív byli jsme jen ty a já,
dnes ani památky po tom, že byli jsme pár.

Milovala jsi mě, já nedokázala opětovat,
byla to chyba, teď cítíš to jinak.
Nemohu nic dělat, vím jak moc to bolí,
když jeden je zamilovaný a druhý se bojí.

Došlo mi pozdě to, že mé city jsou takové,
že když mi teď odejdeš, lehké to nebude.
Nechci už trpět, chci jen s Tebou být,
obejmout Tě, políbit, na tváři pohladit.

Pláču, když Tě u sebe nemám, protože Tě Miluju,
dne, kdy jsem Ti zlomila srdíčko, tak lituju.
Chci dokázat Ti mé city k Tobě,
že jsi má jediná a tak to bude!

Nechci být bez Tebe už ani minutu,
chci abys byla šťastná, ikdyž tu nebudu.
Snad jen jednu věc po Tobě žádám,
odpusť mi prosím, ať je má duše prázdná.
Publikoval(a): Anett1996, 20.7.2015
Přečteno (166x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Matěj Jiřinský, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti