Dívej se srdcem
Dívej se srdcem
Dívej se srdcem
Pozorně se podívej,
jen se dívej.
Uvidíš ženu ,co jsi
snad miloval,ale
nikdy nepoznal.
Jak si se to díval?
Díval jsi se na sebe.
Viděl jsi jen sám sebe.
Ženu,co Tě milovala
jsi neviděl.
Ženu,co pro Tebe plakala.
Neviděl jsi nic.
Proč jsi ji nepoznal víc.
Díval jsi se do sebe.
Ranil jsi cit,duši,srdce.
Ani jsi se neohlíd
ukradený byl Ti její cit.
Její lásku jsi neviděl
jinou krásou byl jsi oslněn.
Pravou lásku očima nespatříš.
Srdcem se musíš dívat a pak
ji uvidíš.
Publikoval(a):
slunečnice69, 19.7.2015